Medicina
Kirurgija
Obuhvaća slijedeće grupe proizvoda proizvođača Medtronic:


PERFORMER HT - Uređaj za regionalnu terapiju karcinoma, proizvođača Rand-Biotech


Aktivnosti usmjerene na liječenje onkoloških patologija i nastojanja uložena u upravljanje usko specijaliziranim operacijama zaslužuju najmodernije uređaje visokih performansi, kao i suradnju kvalificiranih i stručnih partnera.

Poboljšanje Sustava Performer (zlatni standard u lokoregionalnim terapijama s više od 9000 postupaka do danas) omogućilo je razvoj inovativnog Performer HT, RanD-ovog potpuno novog uređaja namijenjenog hipertermičkoj intraperitonealnoj/intrapleuralnoj perfuziji  (HIPEC / HITHOC) i perfuziji izoliranog ekstremiteta (ILP) i organa (jetra, pluća), u skladu s Direktivom o medicinskim proizvodima 93/42/EEC.

Cjelovita grupa aktivnih sustava za nadzor svih kritičnih parametara i povratna informacija u realnom vremenu tijekom svih koraka postupka je glavna značajka uređaja Performer HT, sigurnog, pouzdanog sustava, jednostavnog za uporabu, orijentiranog na:
 
  • povećanje terapeutske učinkovitosti tretmana
  • zaštitu zdravlja pacijenata i bolničkog osoblja
  • očuvanje ekenomskih resora i ulaganja u vrijeme
 

 TERAPEUTSKE SHEME:


INTRAPERITONEALNA/INTRAPLEURALNA HIPERTERMIČKA PERFUZIJA

Perfuzija peritonealne ili pleuralne šupljine s hipertermičkom otopinom koja sadrži kemoterapijske lijekove, u periodu od 30-60-90 minuta ovisno o odgovarajućim protokolima.

Glavne indikacije: Hipertermička perfuzija se može indicirati kao tretman komplementaran operaciji u slučaju malignosti peritonealne i pleuralne šupljine.

 
IZOLIRANA HIPERTERMIČKA PERFUZIJA EKSTREMITETA/ORGANA

Izolacija anatomskog područja, uobičajeno ekstremiteta, kojoj slijedi intra-arterijska hipertermička perfuzija kemoterapijskih lijekova, u hiperoksičnim/hipoksičnim uvjetima.

Glavne indikacije: Melanoma ekstremiteta (faza III prema sustavu utvrđivanja faza Centra za rak MD Anderson), primarni sarkom mekog tkiva ekstremiteta za koji se ne može radikalno izvršiti resekcija, povratni sarkom mekog tkiva ektremiteta.

Nudimo kompletan potrošni materijal za uređaj (linije, drenažne katetere i temperaturne sonde) koji su dostupni kao već tvornički složeni set tzv. Hang&Go set sa svim spomenutim stavkama ili kao zasebne stavke.